Despre noi – Cuvant inainte

Evo Conta este un proiect nascut din pasiune. La început a fost dorinta de a cunoaste cât mai amanuntit toate aspectele domeniului contabil. Apoi a fost dorinta de a împartasi informatiile pe care le-am descoperit celor interesati. Îmi doream ca lumea sa aiba acces la informatiile pe care eu le gasisem. Apoi a fost ideea de a prezenta toate informatiile în mod unitar. Astfel s-a nascut www.evoconta.ro.

Pentru a tine pasul cu viteza schimbarilor legislative, am creat acest portal portal. Acesta avea însa un mare inconvenient: îi lipsea o logica interna care sa îmi permita sa prezint informatia structurata asa cum doream eu.

A trecut ceva vreme pâna când toti factorii necesari unui proiect de mare anvergura (întreaga informatie din domeniul contabil sa fie accesibila cu un minim de efort) s-au conjugat. Suficienta libertate de creatie, suficient de mult timp care sa fie alocat infrastructurii cercetarii, suficienta maturitate în prezentarea informatiilor si, nu în ultimul rând, suficiente resurse financiare. Crearea diviziei de contabilitate a constituit un pas important pentru conjugarea tuturor factorilor necesari.

Si munca a început acum aproximativ 2 ani. Încet, dar sigur, s-a conturat, a prins consistenta si s-a nascut proiectul: EVOCONTA.

Satisfactia mea majora în acest proiect provine din modalitatea în care informatia este structurata si prezentata, din faptul ca informatia relevanta interesului de moment poate fi gasita la un click distanta.

Considerând ca stiinta trebuie împartasita, ca stiinta nu este proprietatea absoluta a nimanui, am decis ca www.evoconta.ro va putea fi accesata gratuit de oriunde.

Va invitam sa va asezati comod în fotoliile dumneavoastra si sa pasim împreuna în hatisul legislativ contabil.