Servicii – asistenta manageriala

Fiecare manager intampina pe durata mandatului sau o serie de probleme, de la nivel organizatoric si pana la nivel de optimizare a afacerii . In vederea desfasurarii unei activitati de calitate, optimizata atat din punct de vedere contabil cat si din punct de vedere fiscal, venim in intampinarea dumneavoastra cu o serie de servicii de analiza si asistenta manageriala, incercand sa identificam atat punctele slabe cat si pe cele forte aferente activitatii si incercand sa le remediem sau sa le optimizam, pentru a va garanta succesul in afaceri.

Serviciile pe care vi le oferim se bazeaza pe o vasta experienta acumulata de-a lunul timpului, pe o ampla cunoastere a legislatiei financiar – contabile, pe o permanenta perfectionare prin insusirea tuturor modiciarilor legislative si pe capacitatea de a analiza atat in amanunt cat si in ansamblu activitatiea clientului.

Prin intermediul unui diagnostic financiar, putem detecta eventuale situatii de dezechilibru financiar si va putem indruma in adoptarea unor noi decizii de gestionare a intreprinderii. Aceste decizii se bazeaza pe identificarea originii si cauzelor dezechilibrelor, pe de o parte, iar pe de alta parte, pe stabilirea masurilor de remediere a dezechilibrelor.

Obiectivul urmarit este capacitatea financiara a intreprinderii de a genera profit, capacitatea inreprinderii de a-si onora obligatiile pe termen scurt sau lung (lichiditatea si solvabilitatea intreprinderii), precum si valoarea intreprinderii.

Independent de rezultatele inregistrate de intreprindere sau de desfasurarea evenimentelor, elaborarea unui diagnostic financiar trebuie sa aiba loc periodic. Diagnosticul financiar identifica factorii favorabili si nefavorabili care vor afecta activitatea viitoare a intreprinderii.