CELE 4 LEGI SPIRITUALE

Du-te la conținut

CELE 4 LEGI SPIRITUALE

La o cafea
10 Martie 2023
PRIMA LEGE
„Persoana care ajunge este persoana potrivită”, adică nimeni nu vine în viața noastră din întâmplare, toți oamenii din jurul nostru, care interacționează cu noi, sunt acolo pentru ceva, pentru a ne face să învățăm și să mergem mai departe în fiecare situație.

A DOUA LEGE
„Ceea ce se întâmplă este singurul lucru care s-ar fi putut întâmpla”. Nimic, absolut nimic ce ni se întâmplă în viața noastră nu ar fi putut fi altfel. Nici măcar cel mai mic detaliu. Nu există: „dacă aș fi făcut așa ceva mi s-ar fi întâmplat așa ceva ...”. Ceea ce s-a întâmplat a fost singurul lucru care s-ar fi putut întâmpla și trebuia să fie așa pentru noi să învățăm lecția respectivă. Fiecare dintre situațiile care ni se întâmplă în viața noastră sunt perfecte, deși mintea și ego-ul nostru rezistă și nu doresc să o accepte.

A TREIA LEGEA  
„Atunci când începe, este momentul potrivit”. Totul începe la momentul potrivit, nici înainte, nici după. Când suntem pregătiți ca ceva nou să înceapă în viața noastră, atunci ni se deschide oportunitatea.

A PATRA LEGE
„Când se termină ceva, se termină”. Dacă ceva s-a încheiat în viața noastră, este pentru evoluția noastră. De aceea este mai bine să părăsim, să mergem mai departe înainte îmbogățit cu acea experiență.
Nu este întâmplător faptul că citești acest lucru, dacă acest text a intrat în viața ta astăzi, se datorează faptului că ești pregătit să înțelegi că orice  fulg de zăpadă cade  în locul potrivit în momentul potrivit. ”


Înapoi la cuprins