Google este puternic...

Du-te la conținut

Google este puternic...

La o cafea
28 Noiembrie 2022
Google este atât de puternic încât „ascunde” de noi alte sisteme de căutare.
Majoritatea dintre ele pur și simplu nu știm că există.
Între timp, există încă o tonă de motoare de căutare grozave care sunt specializate în cărți, știință și alte informații inteligente.
Păstrează o listă de site-uri de care poate nu ai auzit niciodată.
www.refseek.com - un motor de căutare pentru resurse academice. Peste un miliard de surse: enciclopedii, monografii, reviste.
www.worldcat.org - o căutare a conținutului a 20 de mii de biblioteci mondiale. Vei afla unde este cea mai apropiată carte rară de care ai nevoie.
https://link.springer.com - acces la peste 10 milioane de documente științifice: cărți, articole, înregistrări de cercetare.
www.bioline.org.br este o bibliotecă de jurnale științifice despre bioscience publicate în țările în curs de dezvoltare.
http://repec.org - voluntari din 102 țări au strâns aproape 4 milioane de publicații despre economie și științe conexe.
www.science.gov este un motor de căutare al statului american pentru peste 2200 de site-uri științifice. Peste 200 de milioane de articole sunt indexate.
www.pdfdrive.com este cel mai mare site de descărcare gratuită a cărților în format PDF. Sunt declarate peste 225 milioane de nume.
www.base-search.net este unul dintre cele mai puternice site-uri de căutare a textelor de cercetare academică. Peste 100 de milioane de documente științifice, 70% din ele sunt gratuite


Înapoi la cuprins